Hvem er vi

Hos Gasa Nord Grønt gør vi det grønne valg nemmere. Vi udbyder danskproduceret frugt og grønt, som dyrkes af vores andelshavere i hele landet med fokus på økologi og bæredygtige produktionsformer.

Vi leverer hver dag friske produkter til detailhandlen og professionelle køkkener i Danmark samt til udvalgte eksportmarkeder. Kontakten mellem andelshaverne og kunderne går gennem vores dygtige salgsteam.

Vores hovedkontor ligger i Agro Food Park i Aarhus N. Derudover har vi en afdeling i Sakskøbing, hvor der er tilknyttet æblepakkeri og mosteri.

Med rødder i andelstanken

Gasa Nord Grønt er et andelsselskab, og vi 100 % ejet af vores 40 producenter, som ligger placeret i hele Danmark. Medbestemmelse i vores organisation er essentiel, og i tæt dialog med vores andelshavere, kunder og relevante samarbejdspartnere afsøger vi hele tiden, hvordan vi bedst muligt dækker behovet for sunde råvarer og convenience-løsninger af høj kvalitet.

Vores jord – din køkkenhave

I Gasa Nord Grønt er vi ikke kun specialister i salg af frugt og grønt. Vores ambition er at gøre det sunde valg lettere for forbrugerne og få det grønne til at fylde mere på tallerkenen. Via vores inspirationsunivers, Vores jord – din køkkenhave, inspirerer vi til brug af sæsonaktuel frugt og grønt. Se det her.

Derudover deltager vi i forskellige partnerskaber med fokus på produkt- og kategoriudvikling inden for frugt og grønt.

Læs mere om vores produkter

Se vores fulde sortiment af friske råvarer og convenience-løsninger her.

Læs mere her