Persondatapolitik

Her kan du få overblik over, hvordan Gasa Nord Grønt a.m.b.a. indsamler og behandler oplysninger om dig. Politikken gælder for oplysninger, som du selv giver os, eller som vi opsamler via vores hjemmeside. Gasa Nord Grønt a.m.b.a. er dataansvarlige for disse oplysninger, og vi tager vores ansvar alvorligt.

Vi justerer vores persondatapolitik i takt med, at vores indsamlinger eller måder at behandle data på ændrer sig.

Har du spørgsmål, bedes du henvende dig via kontaktoplysningerne herunder.
Gasa Nord Grønt a.m.b.a.
CVR: 54 55 07 15
Agro Food Park 15
8200 Aarhus N
E-mail: info@gng.dk
Telefon: +45 89 30 15 00

HVILKE DATA INDSAMLER VI - OG HVORFOR?

Vi registrerer anonymiserede oplysninger om din session – fra du kommer ind på vores hjemmeside, og frem til du forlader den. Oplysninger bruger vi bl.a. til at vurdere, hvilket indhold vi skal vise på vores hjemmeside, hvordan vi skal organisere vores indhold, samt for at sikre at vores hjemmeside fungerer problemfrit. Formålet med dataindsamlingen er altså at gøre os i stand til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.

Du kan her læse mere om, hvilke cookies vi benytter på hjemmeside her.

HVEM HAR ADGANG TIL DINE DATA?

Vores data er anonymiserede og indeholder kun enkeltstående session, hvilket ikke gør det muligt at identificere den enkelte bruger. Vi videregiver derfor aldrig data til tredjepart.

DINE RETTIGHEDER

Persondataloven giver dig en masse rettigheder:

Du har til enhver tid ret til at få at vide, hvilke oplysninger vi har indsamlet om dig samt at få en kopi af disse data. Du har også ret til at forlange persondata slettet fra vores systemer, medmindre dine data er nødvendige, for at vi kan overholde vores retslige forpligtelser.

Har vi registreret urigtige oplysninger om dig, har du ret til at få disse korrigeret. I visse tilfælde har du ret til at få begrænset behandlingen af dine data til kun at omfatte opbevaring. I visse tilfælde har du ret til at få udleveret personoplysninger i et maskinlæsbart format, så du kan overføre disse data til en anden dataansvarlig. Du bedes rette skriftlig henvendelse til os i alle tilfælde via kontaktoplysningerne herover.

Vil du klage over vores behandling af dine persondata, gøres det til Datatilsynet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, e-mail dt@datatilsynet.dk, telefon +45 3319 3200.