Dansk frugt og grønt er kendt for høj kvalitet og god smag. Denne position arbejder vi hver dag på at bibeholde og udbygge igennem et internationalt kvalitetsstyringssystem, som sikrer leverancer af sunde produkter, hvor dokumentationen er på plads.

Global G.A.P., GRASP og IFS Broker

Det er afgørende for os at leve op til de højeste standarder inden for fødevaresikkerhed og kvalitet. Derfor er alle producenter i Gasa Nord Grønt, der leverer til detail- og foodservice-handlen, Global G.A.P.- og GRASP-certificeret. Det betyder, at vi garanterer internationale standarder inden for fødevaresikkerhed, sporbarhed og bæredygtige produktionsforhold samt social ansvarlighed overfor medarbejdere.

I tillæg hertil har Gasa Nord Grønt som salgsorganisation en IFS Broker-certificering. Se vores certifikat her.

Global G.A.P. er den internationale standard inden for god landbrugspraksis (Good Agricultural Practices – G.A.P.). GRASP er en tilføjelse til Global G.A.P. der demonstrerer at producenten sikrer gode sikkerheds- og sociale forhold for medarbejdere.

Økologi

Vores økologiske produktion fylder mere og mere i takt med at efterspørgslen stiger. Danmark er foregangsland inden for økologi, og flere producenter i Gasa Nord Grønt var blandt de første i Danmark til at omlægge til økologisk produktion. I dag udgør økologiske produkter ca. 50 % af vores omsætning.

Fra jord til bord

Den relative korte vej for jord til bord i Danmark er altafgørende for bevarelsen af produkternes høje kvalitet. Vores producenter høster frugter, grøntsager og bær på det allermest optimale tidspunkt, og så snart råvaren er høstet, fragtes den til kølelagre, hvor den opbevares under optimale temperaturer. Den ubrudte kølekæde fra producenten og hele vejen til butikken sikrer den mest optimale kvalitet i produktet.

Danske producenter

Friskhøstede råvarer fra danske producenter.

Transport

Kort transporttid i afkølede lastbiler, der sikrer friskhed og kvalitet

Frisk levering

Direkte og frisk levering til lager eller butik.

Bliv kontaktet af Gasa Nord Grønt

Ønsker du at høre mere om vores produkter? Eller har du et spørgsmål eller anden henvendelse? Skriv hvad det drejer sig om, og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Kontakt os