Vesemosegaard
MØD EN ANDELSHAVER
Vesemosegaard
Mellem Assens og Faaborg ligger Vesemosegaard. Det er et moderne familielandbrug, der er gået i arv igennem generationer, og i dag drives det af Jytte og Peder Mikkelsen. I det bakkede terræn dyrker de jordbær, hindbær og græskar.
Certificering
Læs mere om vores produkter
Se vores fulde sortiment af friske råvarer og convenience-løsninger her.
Ventegodtgaard
MØD EN ANDELSHAVER
Ventegodtgaard
I Lille Skensved lidt nord for Køge ligger det økologiske gartneri Ventegodtgaard, der drives af brødrene Jens og Søren Thorsen. Siden 1990 har de dyrket frugt og grønt med ambitionen om at tilbyde sunde og lokale fødevarer uden pesticidrester. Den største kultur på Ventegodtgaard er jordbær, men her dyrkes også squash og græskar.
Certificering
Læs mere om vores produkter
Se vores fulde sortiment af friske råvarer og convenience-løsninger her.
Thorsbjerggaard
MØD EN ANDELSHAVER
Thorsbjerggaard
Thorsbjerggaard ligger ved solskinsbyen Skælskør og har specialiseret sig i grøntsagsdyrkning igennem mange år. Her dyrkes bl.a. gourmetmajs – en relativt ny sort, som Thorsbjerggaard var med til at introducere på det danske marked.
Når majssæsonen slutter i efterårsmånederne, skifter omgivelserne ved Thorsbjerggaard farve til bl.a. orange, grøn og gul, når et væld af spise- og pyntegræskar begynder at pryde markerne.
Certificering
Læs mere om vores produkter
Se vores fulde sortiment af friske råvarer og convenience-løsninger her.
Højvang Grønt
MØD EN ANDELSHAVER
Højvang Grønt
Hos familiegartneriet Højvang Grønt har de dyrket løg igennem flere generationer. Placeringen på Sydvestsjælland, ikke langt fra kysten, giver gode vækstbetingelser for løgene, der vokser bedst under milde forhold.
Udover løg har Højvang Grønt i de seneste år udvidet produktionen til også at indeholde broccoli, blomkål, spidskål, kinakål og halloween-græskar.
Certificering
Læs mere om vores produkter
Se vores fulde sortiment af friske råvarer og convenience-løsninger her.
Axel Månsson
MØD EN ANDELSHAVER
Axel Månsson
På gården i Brande dyrkes økologiske grøntsager ud fra en cirkulær tankegang, som også indbefatter produktion af grøn energi, økologiske æg og kompost. Der tages størst mulig hensyn til klimaet og den jord, vi alle er afhængige af.
Hvert år høster Axel Månsson et bredt sortiment af farvestrålende kål, en diversitet af løg, solide rodfrugter, sprøde salater og meget mere. Den brede palet af kvalitetsgrøntsager er tilgængelig fra tidlig forsommer og langt ind i vinteren. Det sikrer sæsonaktuelle og lokale leverancer størstedelen af året – med god smag og god samvittighed.
Certificering
Læs mere om produkterne
Læs mere om vores produkter
Se vores fulde sortiment af friske råvarer og convenience-løsninger her.