Sæson: hele året

Specialsvampe

Vores specialsvampe gror langsomt og høstes løbende, når de har den helt rigtige størrelse, hvilket giver mere fasthed og mere smag. Derudover er der stor fokus på både bæredygtighed og økologi under dyrkningen af specialsvampe hos vores producenter.

Specialsvampe er fyldt med umami og konsistens, og de gør sig derfor rigtig godt som supplement eller erstatning for kød.

Vores specialsvampe er 100 % økologiske.

Certificering

Producenter

Udvalg af specialsvampe

I svampesortimentet findes bl.a. kejserhatte, enoki, shii-take og portobello.

Portobello-svampe er brune champignoner, der har fået lov til at vokse sig store og modne, så de får en fast konsistens og et højt tørstofindhold. Både enoki og kejserhatte gror i savsmuld fra danske skove tilsat bl.a. risskallemel eller økologisk hvedeklid, hvorimod shii-take-svampene gror på sammenpressede blokke af savsmuld.

Bliv kontaktet af Gasa Nord Grønt

Ønsker du at høre mere om vores produkter? Eller har du et spørgsmål eller anden henvendelse? Skriv hvad det drejer sig om, og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Kontakt os